in

JULA-JULI LOLIPOP NYC

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

jaman saiki kabeh do blereng matane ne

podo nuruti pasar apa pesenane ne

ngene wis dadi caraku golek pangane ne

seni ra penting sing panting entuk duite te

inspirasine wis ilang dipendhem mati ti

rasa solidaritase wis podo lali li

karya seni kontemporer jaman saiki ki

mung koyo emutan ning ilat krasa legi gi

sing dibojo nilai rupiah lan dolare re

golek cara ben payu laris dagangane ne

karya senine lali nggambarke rakyate te

rakyat sing urip sengsara apes nasibe e

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

ana kancaku sing kepengen dadi artis (artis)

pancen dasar bocahe senengane narsis (narsis)

banjur tingkah polahe mung sing manis-manis (manis)

malah koyo permen rasane kringis-kringis

nek tak pikir-pikir kok koyo tukang kayu

mung waton ngemali apa-apa sing payu

seni saiki nuruti pasar sing mlaku

dadi bakulan asal tau sama tau

saya suwe dodolane kok saya payu

tambah sugih wonge uripe tambah maju

omahe dadi gedhong dicet werna biru

gedhe magrong-magrong kamare ana pitu (weh wolu)

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

jaman mbiyen iseh ngonthel numpak pit onta

saiki wis numpak mobil gedhe tur dawa

tuku apa-apa ra perlu ndelok rega

kamengkon ndisek kerep njaluk aku sega

jaman semana iseh ramah karo aku

kok saiki sikape malih dadi kaku

ganti hape nganggo hape tipe terbaru

seneng mung blonjo wo mlaku-mlaku (wasu)

omahe ra mek diparani bos kagol

takon apa ana karya sing siap didol

karya seni koyo dagangan jenang dodol

seni kok saya mawut wis modhol-modhol

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati

Mantap to?

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

18 + 15 =

GOT7 "Lullaby" M/V

Mas Joko Tak Uuk – Helvy Maryand