in

Tembang Macapat – Pucung

Ngelmu iku kalakone kanthi laku

Lekase lawan kas

Tegese kas nyantosani

Setya budya pangekesing dur angkoro

MANTEP TO ?

simple-ad

Ini adalah Iklan.

0 Komentar
Inline Feedbacks
Lihat semua komen

Modal (minimal) demi jadi K-POPERS FANATIK

NINJA